Як зрозуміти чи є у вас непереносимість продуктів харчування?

На сьогоднішній день існує безліч різних систем харчування і дієт – дієта за групою крові; кремлівська, японська Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!дієти; методи Монтіньяка, Аткінса, гемокод і багато інших. Яку саме систему харчування перевагу Вам ?!

Якщо розібратися, то відповідь виявляється досить простим – ту дієту, яку підкаже Ваш власний організм.



Слід визначити, які САМЕ продукти КОНКРЕТНО Ваш організм засвоює прекрасно, з користю для здоров’я і вашої фігури, а які продукти не переносить , погано засвоює, приводячи до поганого травленню і появи небажаного зайвої ваги.

Прав був Гіппократ, коли стверджував: “Я є те, що я їм”. Бути здоровим – це в першу чергу знати, чим харчуватися, і харчуватися тим, що індивідуально сприймається Вашим організмом.

У багатьох розвинених країнах світу Тест на харчову непереносимість і Підбір продуктів харчування вже став такою ж звичною процедурою, як вимірювання артеріального тиску. Вперше теорію харчової непереносимості розробили вчені ще в 1936 році. Згодом вона отримала розвиток в США, Великобританії, Австралії, Канаді та багатьох інших країн.

До нас тест на харчову непереносимість потрапив з великим запізненням – клініки тільки зараз взялися за його освоєння.

Технічно тест на непереносимість продуктів може здійснюється або за аналізом крові ( «Гемокод», вартість в клініках Києва 8000 гривень, «ALCAST» – 400 євро, Metabolic balance – 500 євро) або за допомогою вегето-резонансного тесту ( “безкровний” метод Вега Тест ) -вартість 900 грн.

Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!

Непереносимість харчових продуктів широко поширена, вона спостерігатися при відсутності або нестачі ферментів, переварює ті чи інші харчові речовини. Тест на харчову непереносимість є аналіз на переносимість вашим організмом більш 170 продуктів харчування з вашого повсякденного раціону.

записатися на діагностику

Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!Справа в тому, що у кожної людини виробляється СВІЙ набір ферментів для перетравлення і засвоєння різних компонентів споживаної їжі. Якщо фермент виробляється в достатній кількості, той компонент їжі, для якого він призначений, добре перетравлюється, швидко засвоюється клітинами організму, і займає своє місце в обміні речовин. Однак в силу індивідуальних генетичних особливостей, у кожної людини спостерігається або відсутність, або недостатня продукція одного або декількох ферментів, в результаті, організм не здатний засвоїти даний продукт (наприклад, непереносимість казеїну молока або крохмалю пшениці). У цьому випадку продукт, для якого в організмі не знайшлося ферменту, гниє і бродить в кишечнику з утворенням газу і токсичних речовин, що призводить до постійної інтоксикації організму, порушення обміну речовин,до небажаних коливань маси тіла, загального погіршення самопочуття. Ви можете і не здогадуватися, що постійна втома, головний біль, проблеми з травленням, збільшення маси тіла – результат того, що ви обтяжує свій організм речовинами, які він нездатний засвоїти. Тест ж допомагає виявити ці продукти, а значить, дає вам шанс поліпшити самопочуття, просто виключивши їх на деякий час зі свого раціону.

Ідеальне харчування можна підібрати тільки з аналізу! Тому що смакові переваги людини, знання про те, що продукт корисний – далеко не завжди працюють. Навіть корисні продукти (свіжі овочі і фрукти, зелень) можуть бути некорисними для саме вашого організму, і можуть викликати дисбактеріоз і зайву вагу.

Симптоми, при яких необхідно пройти тест на харчову непереносимість:

  • Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!надмірна вага, постійна надбавка у вазі;
  • втома, дратівливість, нестача енергії;
  • сонливість, слабкість і запаморочення після їжі;
  • дефіцит ваги;
  • темні або червоні плями на шкірі, вугрові висипання, шкірний висип, свербіж;
  • послаблення стільця, запор, здуття кишечника;
  • почуття дискомфорту і болю в животі, печія, відрижка;
  • набряки або схильність до затримки рідини.

переваги:

  • Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!це не набір обмежень в кількості їжі і строгих заборон. На відміну від дієт, він не змінює Ваш спосіб життя і цінності. Ви можете їсти те, що ви любите, до повного насичення. Харчуючись відповідно до рекомендацій, Ви просто дієте відповідно до своїх генетичних кодів.
  • ТЕСТ на Харчову непереносимість і Підбір Продуктів харчування – це аналіз саме Вашого організму. Результати цього тесту не повторюються у двох різних людей. Це – строго індивідуальна програма, яка враховує особливості організму кожної людини.
  • Програма «Харчовий Тест» проста в застосуванні, не вимагає підрахунків калорій, безпечна в умовах тривалого застосування, не має протипоказань, легко переноситься.
  • Слідуючи рекомендаціям Тесту ви досягнете зниження ваги і стабільне його збереження; Позбудетеся від хвороб, викликані порушеним обміном речовин (артрити, атеросклероз, гіпертензія, алергічні захворювання, цукровий діабет); Поліпшите зовнішній вигляд і стан шкіри; Збільшите енергійність і працездатність; сповільніть процеси старіння.

Зверніть УВАГА, що методик визначення сумісності продуктів є кілька. Це Metabolic balance, FED-тест, ImuPro, «Гемокод» їх вартість становить 200-500 євро, так як використовуються дорогі лабораторні реактиви, і їх відправляють за кордон.

Ми використовуємо метод Вега Тест ( не по крові ) для визначення несумісних продуктів і результати доктор називає відразу на консультації.

Володіючи високою вірогідністю і великим списком продуктів для дослідження, ціна набагато доступніше, так як не потрібні дорогі реактиви.

Так само під час діагностики доктор перевірить ваш стан органів травлення – печінку, шлунок, тонкий кишечник, підшлункову залозу, жовчний міхур. І визначить чи працюють органи травлення нормально, або в них є запальні процеси.

Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!Вега Тест

ЧАСТО ЗАДАВАНІ ПИТАННЯ:

Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!

– Тест показаний всім, без вікових чи інших обмежень. Його проводять навіть вагітним жінкам.

Особливо рекомендується пройти тест людям з надмірною вагою, порушеним обміном речовин, що страждають на гіпертонічну хворобу та іншими системними захворюваннями.

Проходження програмі підвищує ефективність занять спортом, сприяє не тільки зменшенню жирових відкладень, а й зміцненню м’язів, нарощування м’язової маси.

– Кому необхідно пройти Тест на харчову непереносимість? Навіщо це потрібно мені?

– Тест на харчову непереносимість рекомендований всім дорослим людям. Вже давно доведено, що правильне харчування – джерело здоров’я, молодості і бадьорого стану.

Результати тесту – це підказка і рекомендації Вашого власного організму по правильному для Вас харчуванню.

Рекомендуємо пройти тест в першу чергу тим, хто хоче скинути зайву вагу, зміцнити імунну систему, відновити здоровий колір обличчя, нормальний ріст і стан волосся і нігтів, продовжити молодість тіла і душі.

Тест рекомендований також спортсменам, людям, що захоплюються фітнесом, жінкам, які готуються до зачаття дитини, людям, що страждають ожирінням і деякими хронічними захворюваннями.Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!

– Чим відрізняється програма харчування за результатами Тесту на харчову непереносимість від дієти?

– Міф про користь підрахунку калорій давно розвінчаний. Дотримуючись програму харчування згідно з результатами тесту, Ви не будете рахувати калорії. Дієти припускають обмеження в кількості і різноманітності їжі.

Тест на харчову непереносимість – це індивідуальний підхід до кожного, адже кожен організм індивідуальний і неповторний, це підказка Вашого організму про його перевагах, закладена на генетичному рівні.

– На який час результати тесту залишаються достовірними, адже організм постійно змінюється, нехай незначно, але все ж змінюється його обмін речовин?

– Результати зберігають свою достовірність 1 року, потім в списку продуктів можливі невеликі зміни. Щоб відчути ефект від правильного підбору продуктів необхідно дотримуватися рекомендацій не менше 3-5 місяців.

Зверніть увагу, що на відміну для перевірки сумісності продуктів харчування ми не беремо кров, тестування проходить методом вега тест.

Достовірність Вега Тесту вище достовірності аналізів крові на сумісність продуктів, при цьому вартість значніше доступніше.

У чому відмінність Тесту на харчову непереносимість і Тесту підбору оптимальний продуктів харчування?

Тест на харчову непереносимість показано робити пацієнтам з уже наявними захворюваннями обміну речовин (зайву вагу, алергії, хвороби суглобів, гіпертонія). А тест підбору оптимальних продуктів харчування показаний всім людям, навіть якщо їх нічого не турбує. Знаючи оптимальні для себе продукти можна залишатися струнким в будь-якому віці, добре виглядати і уповільнити старіння.

записатися на діагностику

Обстеження «Харчовий Тест»

(Непереносимість продуктів харчування відзначені маркером, рекомендовано обмежити їх споживання на 3-5 міс.) Ступінь неадекватності (неправильності) харчування 0 1 2 3 4 (макс)

Читайте також:   Як прискорити метаболізм для схуднення природним шляхом

М’ЯСНІ ПРОДУКТИ Яловичина. Телятина. Свинина. Баранина. Свиняче сало. Кістковий бульйон. Салямі.

ПТИЦЯ І ПРОДУКТИ ПТАХІВНИЦТВА М’ясо куряче. Курча. Ціле яйце. Жовток яєць: вар. / Жар. / Сирої. Білок курячого яйця, вар. / Жар. / Сирої. М’ясо індички. м’ясо качки

РИБА Тріска. Оселедець. Хек. Платесса. Камбала. Палтус. Лосось. Сьомга. Сардини. Тунець. Форель. Вугор. Щука. Сазан. Карп. Сиг.

МОРЕПРОДУКТИ Креветки. Лангуста. Омар. Краб. Мідії. Устриці. Морський язик. Морський держак. Каракатиця. Гребневик.

МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ Молоко 1,5%. Молоко, 3,5% (жирне). Молоко, згущене. Молоко кисле. Сир. Кефір. Йогурт. Сир твердий. Сир, м’який. Сир, овечий. Сир, козячий. Сир пармезан. Сливки. Сметана. Вершкове масло. Маргарин.

КРУПИ Гречана крупа. Рис шліфований. Рис, дикий. Вівсяна крупа. Ячмінна кpупа. Перлова крупа. Квасоля. Сочевиця. Горох. Соя. Кукурудза. Маїс. Пшениця, висівки. Пшеничне борошно грубого помелу. Пшениця, тверда – спагетті. Пшеничне борошно біла – білий хліб, борошняні вироби. Жито чорний хліб. Пшоно.

ОВОЧІ Картофель.Капуста. Цвітна капуста. Капуста білокачанна. Капуста, брюссельська. Капуста, кисла (квашена). Кольрабі варена. Кольрабі сира. Морква. Редиска. Буряк. Редька. Огірок свіжий. Огірок маринований. Помідор. Перець. Баклажан. Шпинат. Цукіні. Гарбуз. Цибуля зелена. Цибуля ріпчаста. Часник. Селера. Петрушка. Салат-латук. Спаржа. Артишок. Розмарин.

ФРУКТИ І ЯГОДИ Цитрусові: Апельсин. Лимон. Мандарин. Грейпфрут. Ананас. Банан. Інжир. Фінік. Полуниця. Ківі. Яблуко. Груша. Абрикос. Черешня. Вишня. Персик. Слива. Авокадо. Кавун. Диня. Виноград білий. Виноград синій. Манго. Смородина. Агрус. Ожина. Малина. Шипшина. Ізюм. Коринка (дрібні родзинки).

НАСІННЯ, ГОРІШКИ, ОЛІЇ Соняшник. Арахіс. Фундук (лісовий горіх). Грецький горіх. Мигдаль. Кунжут. Соняшникова олія. Оливкова олія.

Прянощі І СПЕЦІЇ Сіль. Морська сіль. Чорний перець. Перець чилі”. Кориця. Кмин (кріп) Базилік. Аніс. Гвоздика. Імбир. Кардамон. “Каррі” (суміш спецій) Паприка. Кмин. Перцева м’ята. Хміль.

СОЛОДОЩІ Цукор. Тростинний цукор. Мед. Шоколад. Ксиліт Е 967. Фруктоза.

НАПОЇ, АЛКОГОЛЬ Горілка. Віскі. Вино червоне. Вино біле. Коньяк. Пиво. Чай зелений. Чай чорний. Мате. Кава. Кава (замінник). Какао.

Генетичний тест на продукти харчування | ДНК-раціон і правильна дієта

Зазвичай для нормалізації ваги досить нормалізувати сам графік харчування, підібрати більше салатів, виключити цукор і борошняні вироби; додати прогулянок і трохи фізичних навантажень – через кілька місяців результат буде мітку. Але, що робити якщо дієти і фізичні навантаження не дуже, то і допомагають? Тим більше, якщо сон став гірше, хочеться то одного, то в той же момент іншого, та й загальне самопочуття погіршилося, а відчутних результатів досі немає.

Вам допоможе ДНК тест на продукти харчування! Цілком можливо, що через брак деяких корисних речовин, або через те, що ці речовини засвоюються погано, можуть не засвоюватися і інші речовини.

Наприклад, недолік кальцію в організмі не вийде заповнити, якщо так само спостерігається нестача фосфору – фосфор активно бере участь в засвоєнні кальцію.

І так влаштований весь обмін речовин, в якому все взаємопов’язане, і одне визначає інше.

Чим же саме корисний генетичний тест на продукти харчування, і чого від нього чекати – розглянемо докладніше в цій статті.

ДНК-тест на непереносимість продуктів харчування

Часом, після прийому їжі може виникнути сонливість, легке (або сильне) відчуття дискомфорту і навіть погіршиться загальне самопочуття. Таке цілком можливо, якщо у вашому раціоні присутній їжа, яку ваш організм погано засвоює.

Звичайно, можна і потрібно обчислити харчового диверсанта і видалити зі свого раціону, але це не найкраще рішення проблеми.

Проблема залишиться не дозволеної, а разом з речовиною, яку організм переносить погано можна відмовитися і від корисних речовин, що містяться в тій же їжі.

ДНК тест на переносимість продуктів харчування допоможе точно визначити, які речовини погано засвоює організм, і з якої причини.

Це допоможе або знайти повноцінну заміну небажаної їжі, або навпаки додати в раціон нових страв, які нормалізують обмін речовин, і відмовлятися ні від чого не доведеться.

Дізнатися ж свої індивідуальні харчові переваги точніше, ніж за допомогою генного тестування на сьогоднішній день неможливо.

Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!

Алергія або непереносимість?

Якщо у вас в житті хоч один раз була алергія, то ви завжди зможете відрізнити її від звичайної непереносимості.

Непереносимість дозволяє повноцінно поїсти і тільки, через якийсь час відчути деякий дискомфорт. До нестерпною їжі найчастіше відносять цитрусові, вироби з вмістом лактози, злаки і капуста.

Нерідко, до нестерпного їжі відносять бобові через їх особливості викликати газоутворення.

Алергія набагато більш неприємна і небезпечна реакція організму. Залежно від гостроти алергічної реакції часом необхідно зовсім небагато алергену, для її виникнення.

Алергія супроводжується набряканням, висипом на шкірі, роздратуванням слизових, утрудненням дихання і спазмами. У гострих випадку алергії можна отримати алергічний шок, що вимагає негайного втручання медиків.

Загалом, і менш гостре протікання алергії не варто ігнорувати і слід звернутися до лікаря.

Якщо алергія виникає відразу, то симптоми непереносимості можуть початися через кілька годин і затягнутися більш ніж на суті. В чому це проявляється:

  •  Через годину після прийому їжі може початися головний біль.
  •  Відрижка, незвичайні відчуття в роті.
  •  Раптова втома і сонливість. (Може виникнути і від простого переїдання)
  •  У деяких випадках може трохи оплить особа, з’явитися кола під очима.
  •  Кишкові спазми, порушення стільця, гази.

Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!

 діагностика

У сучасному комплексі оздоровчих процедур пройти тест на переносимість продуктів і фізичні схильності таке ж звична справа, як правильне харчування і заняття спортом.

Найбільша ідеальна формула, яка буде вимагати від вас тільки суворого дотримання приписів фахівців – це проходження генетичних досліджень, передача результатів розшифровки особистому тренеру і дієтолога, і заняття за рекомендаціями і графіками, які вони складуть.

Крім генетичного тестування є і ряд інших методик, що дозволяють вивчити реакцію організму на різні поживні та хімічні речовини:

  •  Одна з таких методик це FED-тест, розроблений американськими фахівцями. Ця методика вимагає від пацієнта близько 4,5 мілілітра венозної крові, яка згодом тестується на переносимість понад сто найпоширеніших страв і близько 30 хімічних харчових добавок. Отримані дані оформляються в результати аналізу, на основі яких даються вказівки і рекомендації з індивідуального правильному прийому їжі.
  •  Гемотест – методика, влаштована за тим же принципом вивчення реакції крові на поживні речовини, що і в тесті вище, тільки від російських вчених. Так само проводиться вивчення реакції на найпоширеніші продукти харчування, але самі аналізи і їх розшифровка відрізняються від американського аналога.
  •  Дослідження гормонального фону. Не рідко порушення балансу гормонів можуть дуже сильно позначитися на фігурі.
  •  Інвітро. Неоднозначний, але безперечно цікавий аналіз на непереносимість. Сам аналіз полягає у виявленні з проби імуноглобулінів класу IgG. Їх наявність в результатах вказує на алергії. Так само можна провести дослідження на наслідки тривалого вживання в їжу чогось. Результати цікаві, але не дуже точні. Самі фахівці рекомендують проводити аналіз кілька разів.

Де проводиться аналіз

Провести ДНК тест на харчову непереносимість можна в будь-який клініки, який отримав всі документи дають право на надання подібних послуг. І бажано зі своєю власною лабораторією. Можете звернутися в найближчу лабораторію до вас, або в нашу клініку. Ми надаємо широкий вибір генетичних тестів і діагностик, які виконуються в нашій лабораторії на новітньому обладнанні.

Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!

Що потрібно для ДНК-аналізу на продукти харчування

В основному для аналізу на непереносимість продуктів харчування необхідно кілька днів не вживати спиртне, бажано так само виключити з раціону гостру і жирну їжу, енергетики та хімічні лимонади. Все це необхідно для попередньої підготовки до здачі крові на аналіз. Безпосередньо на саму здачу аналізу треба приходити на голодний шлунок, що б кров не була перенасичена різними речовинами.

правдивість результатів

ДНК-тестування це методика, яка в першу чергу відрізняється неймовірною точністю своїх результатів.

А ось, як ці результати інтерпретувати, які з них робити висновки і рекомендації це поле постійних наукових дискусій і експериментів. Що всій генетиці і її клієнтам тільки на користь.

Можна сумніватися в самій необхідності провести тестування, але його результати базуються на праці безлічі вчених, що розвивали і продовжують розвивати генетику.

Тим часом, повністю відмовлятися від дієтології та професійних тренерів теж не обов’язково. Навпаки, ці фахівці і маючи на руках результати вашого обстеження і рекомендації до них, зможуть підібрати вам найякіснішу дієту і графік занять, які будуть повністю індивідуальні і знизять ризик отримати небажаний результат.

Читайте також:   Ідеальна температура їжі для прийому

Персональна генетична дієта

Якщо трохи пофантазувати, то в світі, де люди харчуються тільки натуральною їжею без консервантів, барвників, ароматизаторів, замінників і іншого, ні алергій, ні непереносимості їжі ніхто б і не знав.

Але, спускаючись з небес на землю – наш світ не такий.

Тому, маючи на руках свою індивідуальну карту харчування і слідуючи її порадам, незабаром правильне харчування в вашому індивідуальному варіанті стане звичною справою і вбереже від багатьох неприємностей.

У порушення обміну речовин може бути багато різних причин:

  1.      Можуть виникнути перебої в роботі підшлункової залози. В результаті цього заліза перестане виробляти який-небудь фермент, необхідний для перетравлення і засвоєння їжі, або зробити його в недостатній кількості. А якщо продукт споживається часто і у великих кількостях, це звичайно призведе до самих різних неприємних наслідків.
  2.      Алергічну реакцію можуть викликати всі без винятку сучасні засоби хімічного харчової промисловості: консерванти, підсилювачі смаку та інше. За великим рахунком ці речовини обманка для нашого організму, вони не природні і не призначені нам в їжу, а тільки виконують ролі продовжити час зберігання продукту, або зрадити суміші з «незрозуміло чого» смак їй не властивий. Так алергія може виникати на кофеїн (як в кави, так і в чаї), шоколадні добавки, дешеві хімічні сири і т.д.
  3.      Непорядні комерсанти, і такі ж непорядні люди, які на них працюють, можуть прагнути «продовжити життя» продуктам у яких вийшов термін придатності. Але, як би ці продукти не виварювали, солили, обсмажували і не посипали спеціями, якщо запах і навіть смак обдурити вийти, то шлунок точно немає. Їжа, яка вже почала псуватися, виділяє отруйні токсини, якими можна серйозно отруїтися.

генетика спорту

Фізичні навантаження і спортивні захоплення необхідні кожному. Але, професійне заняття спортом це щось набагато більше. Що б стати таким спортсменом необхідно протягом багатьох років виснажувати свій організм незліченними навантаженнями.

Далеко не будь-який організм може бути до цього добре схильний. Тим більше, що багато видів спорту травмонебезпечні. Де не варто перегинати палицю і перевантажувати себе, а в чому підвищені навантаження будуть тільки на користь багато в чому обумовлено генами.

Докладний генетичний аналіз допоможе вибрати спортивну дисципліну, до якої виявлено найяскравіша схильність, і допоможе скласти графік тренувань, який не нашкодити організму.

Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!

Групи генів

Зазвичай за різні схильності відповідає не один ген, а цілі їх групи. Наприклад:

  1.      Для правильної балансування занять і навантажень не завадить вивчити гени AMDP1 і IL6, які відповідають за витривалість і швидкість відновлення після тренування. Саме заради скорочення часу очікування перед наступним тренуванням деякі спортсмени в спортивному азарті використовують хімічні препарати на зразок стероїдів. Слід зауважити, що це невиправдано шкідливо, і краще таких експериментів над собою не проводити.
  2.      За пару зайвих кілограмів, які тут же вилізли з боків, як тільки ви понюхали солодку булочку, відповідають гени ADBR2 і ADBR3.Оні регулюють швидкість розщеплення жирів, і ефективність їх роботи формує так звані конституції тіла.
  3.      Які навантаження може витримати все тіло, перш ніж це почне приводити і зносу серцево-судинної системи залежить від діяльності генів AGT і ACT.

Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!

Відгуки наших клієнтів

У світі медицини не всі схвалюють аналізи на харчову непереносимість: незгодні з нею вчені стверджують, що при різних захворюваннях організм може відторгати різну їжу, і непереносимість це наслідок захворювання. Але, правда, швидше за все, як завжди посередині.

Повністю незадоволених проведенням процедури людей серед наших клієнтів немає. Основна частина з них відгукується про результати аналізу позитивно, говорить, що дотримання рекомендацій прищепило їм трохи дисциплінованості, а так само призвело до бажаних результатів.

Деякі висловлюються, що багато рекомендацій схожі між собою і зводяться до виключення зайвого цукру, мучного, гострого, смаженого і т.д. На їхню думку проходження загальних рекомендацій досить, і тестування не обов’язково.

Наприклад, непереносимість лактози можна виявити і самостійно, головне врахувати цю свою особливість і обмежити себе в молочку.

харчовий тест

Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!

Це індивідуальний тест на харчову непереносимість продуктів харчування. Це готовий список з 800 продуктів, розділених на три групи: рекомендовані, які не рекомендовані і можливі до вживання час від часу.

Це індивідуальна програма харчування, призначена тільки для Вас. Основний стимул для проведення даного аналізу – це здоров’я, тобто визначення «корисно – шкідливо».

Ваші показники сигналізують, які саме продукти слід виключити з раціону, щоб не отруювати свій організм, максимально позбавити його від зайвої роботи, а яким продуктам слідує віддавати перевагу.

Дотримання рекомендацій допоможе Вам позбутися від зайвих кілограмів, багатьох видів хронічних захворювань, мати чисту шкіру, здорове волосся і міцні нігті, бути в хорошій фізичній формі, продовжити своє життя. Чутливість і специфічність даного методу за численними науковими даними становить 93%, що підтверджено і дослідженнями Інституту гастроентерології.

  • В основі методики харчового тесту покладено принцип частотно-хвильового тестування тестових моделей харчових продуктів методом медикаментозного тесту.
  • Спеціальна система органних фільтрів дозволяє визначити ферментний склад, виділити частоти органів шлунково-кишкового тракту і визначити їхню реакцію на той чи інший вид продукту.
  • Переваги даного виду тестування – це неінвазивний, висока точність (оскільки тестуються всі форми харчової непереносимості, включаючи психогенну) і простота проведення тесту.

про послугу

Тривалість – 45-60 хвилин

Послуга включає в себе консультацію лікаря, експрес діагностику функціонального стану всього організму і власне діагностику (харчової тест).

За цей час лікар за допомогою методики сформує для Вас персональний список з 800 продуктів. За своєю суттю, це готовий раціон або готовий список для походу в продуктовий магазин.

Діагностика проводиться на сучасному обладнанні, неінвазивної.

Діагностика не вимагає додаткових клінічних аналізів Діагностика дозволяє працювати і з дітьми, і з дорослими, а також з вагітними жінками.

Рекомендована періодичність проходження діагностики – один раз в сезон (в різні пори року нам потрібен різний набір регіональних продуктів, щоб харчування було корисним і збалансованим)

після діагностики

По закінченню діагностики лікар видасть готовий список з 800 продуктів і проведе консультацію. Крім того, на основі рекомендованих Вам продуктів лікар-дієтолог, ендокринолог або нутриціолог за Вашим бажанням, підготує тижневий раціон (сніданок, обід, вечеря і два перекуси), і Вам не доведеться ламати голову над тим, що приготувати.

Аналіз на харчову непереносимість. Тест на харчову непереносимість

Чи є у вас непереносимість продуктів харчування? - Пройти онлайн тест!Як відомо, для позбавлення від зайвих кілограмів, багато хто починає посилено займатися в спортзалі і переглядають свій раціон. Іноді цього цілком достатньо, і вже через короткий час видно результати такої праці. Але іноді бувають випадки, коли, здавалося б, перевірені способи не йдуть на користь, а навпаки, шкодять. Як це проявляється? Людина починає страждати на безсоння, відчуває млявість у всьому тілі, нездужання, відчуває тривожність. В такому випадку необхідно пройти діагностику на непереносимість харчових продуктів. Найчастіше, проводиться:

  • тест на харчову непереносимість;
  • аналіз крові на харчову непереносимість.

Щоб розпізнати харчову непереносимість і відрізнити її від алергії, потрібно знати кілька відмінних ознак. Алергія проявляється відразу після прийому їжі, починається чхання, рясне виділення сліз, висипання. Реакція на деякі продукти проявляється більш приховано, дізнатися непереносимість можна за деякими симптомів, що з’являються через 40-50 хвилин після їжі:

  1. Підвищене газоутворення;
  2. нудота;
  3. Темні кола під очима;
  4. Роздратування кишечника;
  5. Головний біль, який посилюється після прийому їжі;
  6. Часта відрижка.

Читайте також:   Як діагностувати алергію і список продуктів які волають алергію

При регулярному появі подібних симптомів необхідно пройти тест на харчову непереносимість. Що ж є причиною подібного явища? Справа в тому, що для прискорення зростання врожаю рослинних культур застосовуються хімічні препарати, які негативно позначаються на нашому організмі, накопичуючись в ньому.

Крім цього, на тваринницьких фермах застосовуються гормони росту, з цієї причини м’ясо за своїм складом і смаком відрізняється від того, що вирощується на власних подвір’ях. В організмі накопичуються речовини, з якими внутрішня регулююча система не здатна впоратися, в результаті чого виникає ряд захворювань.

Діагностика харчової непереносимості

Для того щоб позбутися від надлишку кілограмів, мало довго займатися в спортзалі і душити непідйомними дієтами. Найкраще звернутися до фахівця, який призначить одне з досліджень:

  1. Аналіз на приховану харчову непереносимість.
  2. Прайм-тест на харчову непереносимість.
  3. Тест на непереносимість харчових продуктів.

Дуже часто проблеми зі здоров’ям дітей криються якраз у харчової непереносимості . Для виявлення цих проблем необхідно здати аналіз на харчову непереносимість. Таке обстеження досить молоде, і у багатьох постає питання: де здати кров на харчову непереносимість і яка ціна аналізу, також постає питання ціни тесту на харчову непереносимість .

Де здати аналіз на харчову непереносимість в м.Москва

Медичний центр «ЛД Клініка» проводить тест на харчову непереносимість в м.Москва. Крім цього, можна тут же здати кров на харчову непереносимість шляхом виклику медсестри додому або в офіс, щоб не їхати в клініку. Результати дослідження готуються протягом тижня.

З ними потім слід звернутися до лікаря, який видав направлення на обстеження, для розуміння отриманих результатів та складання плану дій на майбутнє. Цілковитою несподіванкою може стати той факт, що звичні продукти тепер не можна їсти.

Іноді продукти, ніколи не вживаються в їжу, теж стають протипоказаними. Виявляється, що вони містяться в складі тих, які часто бували на столі.

Тест на харчову непереносимість здають за призначенням лікаря, ціна на цей аналіз вказана в прейскуранті цін на послуги, що надаються, тому можна легко спланувати бюджет. Адже саме від уваги до себе залежить наше здоров’я.

АртікулНазваніе ісследованіяСрокЦена

Тест на харчову непереносимість в домашніх умовах … – Пізнавальний сайт ,, 1000 дрібниць “- медіаплатформа МірТесен

Їжа, яку ми їмо, надає прямий вплив на здоров’я нашого тіла, зміцнюючи його або викликаючи прищі, депресію, сонливість, різні болі. Багато людей проводять все своє життя, не знаючи, що причиною поганого здоров’я є банальна непереносимість продукту.

  • Пропоную провести простий тест на харчову непереносимість в домашніх умовах, він надійний, доступний і безкоштовний.
  • Чим відрізняється харчова алергія від непереносимості:
  • Харчова алергія – це несприятливий імунну відповідь організму на конкретну їжу.

Харчова непереносимість – це реакція на їжу або її інгредієнти, в якій не бере імунна система. Відбувається через відсутність, дефіциту ферменту, потрібного для перетравлення їжі.

  1. Єдиним винятком з цього правила є глютен (клейковина), який може включати імунну систему.
  2. Наявність нетерпимості або чутливості до їжі набагато більш поширене, ніж харчова алергія.
  3. Методи, які використовуються для перевірки харчової алергії, неефективні для визначення непереносимості їжі.
  4. Чи варто довіряти медичним тестам на харчову непереносимість:

Існує широко поширений міф про те, що несприйнятливість продукту можна визначити за допомогою аналізу крові.

Багато компаній пропонують тести, які «точно» ідентифікують вашу індивідуальну непереносимість і чутливість до їжі. У цих тестах вони беруть трохи крові і перевіряють її реакцію на кілька сотень продуктів.

Більш конкретно, вони вимірюють, як ваша імунна система реагує на антигени в продуктах харчування. На підставі реакції імунної системи на їжу, тест стверджує, що певні реакції означають непереносимість цієї їжі.

  • Незважаючи на те, що тести здаються науковими, вони генерують багато помилкових результатів, які можуть істотно відрізнятися у різних лабораторій.
  • Підсумки дослідження, опубліковані в 2014 році Департаментом клінічної медицини та хірургії і Університетській лікарнею Федеріко II (Неаполь, Італія) показали, що такий аналіз є ненадійним і часто призводить до хибнопозитивних результатів.
  • В ході дослідження було проведено 5 різних тестів харчової непереносимості в невеликій вибірці суб’єктів, яким був поставлений діагноз синдрому роздратованого кишечника (СРК).
  • Експеримент виявив, що підсумки між різними типами тестів виявилися неузгодженими, і не були пов’язані з тими продуктами, на які вказали самі суб’єкти, як загострюють СРК.
  • Дослідження показало, що після вилучення з дієти таких продуктів на 4 тижні, до повторного їх введення в раціон, стан пацієнтів значно поліпшувався.
  • В даний час немає одностайності щодо корисності тестування на нетерпимість щодо харчових продуктів і того, що ці тести дійсно говорять нам.
  • Таким чином, кращий метод для тестування, якщо у вас є непереносимість або чутливість до їжі, – це рішення проблеми елімінації (виключення) харчових продуктів шляхом перебору.
  • Симптоми харчової непереносимості:
  • * Угри, шкірний висип, хронічна свербіж шкіри, екзема, псоріаз.
  • * Метеоризм, здуття живота, діарея, запори, кислотний рефлюкс, блювота.
  • * Головні болі, мігрень.
  • * Нез’ясовна втома або надмірна сонливість і безсоння.
  • * Сезонні алергії і астма.
  • * Сплутана думок, слабка концентрація уваги.
  • * Болі в м’язах і / або суглобах.
  • * Повнота або втрата ваги.
  • * Тривога і депресія.
  • Як визначити харчову непереносимість. тест:
  • Якщо ви страждаєте від будь-яких перерахованих вище симптомів, пропонований тест допоможе виявити продукти, що викликають гіперчутливість.

Крок 1. Усунути продукти, які ви хочете перевірити з вашого раціону мінімум на 3 тижні.

Крок 2. Додавайте перевіряються продукти тільки по одному один раз в 3-денний період.

Крок 3. Їжте 1 раз в день нормальний розмір порції їжі, яку ви тестируете, кожен день протягом 3 днів поспіль. Спостерігайте за тим, як ви себе почуваєте в протягом 2 і 3 дні.

Важливо пам’ятати – реакції на продукти харчування можуть відбуватися протягом 48 годин після їжі.

Крок 4. Ведіть щоденник, в якому записуйте: тип їжі, яку ви тестируете, розмір порції, кількість днів, рівень енергії, настрій, сон, реакцію шкіри і травну функцію.

  1. Якщо вживання якогось продукту викликає негативні наслідки протягом 3-денного періоду, краще від нього повністю відмовитися протягом додаткових 3 місяців.
  2. Якщо ви не впевнені в правильності результатів тестування, дайте собі 3-денну перерву, а потім знову введіть в раціон цю їжу.
  3. Якщо ви відчули негативну реакцію на продукт, почекайте, поки стан не стабілізуються, перш ніж вводити інший продукт для тесту.

ВАЖЛИВО! Тестируйте продукти, коли ви відчуваєте себе здоровим, добре відпочив і в умовах низької напруги.

НЕ намагайтеся повторно вводити їжу, до якої у вас є відома алергія.

Приклади речовин, часто викликають непереносимість:

* Саліцилати. Особливо багато в помідорах, цитрусових, смородині, перці чилі, жувальній гумці.

  • Лактоза в молочних продуктах.
  • * Клейковина (у пшениці, житі, ячмені, вівсі).
  • * Соя і всі похідні.
  • * Яйця (в майонезі, тортах, тістечках, печиві, хлібі, млинцях, пудингах, морозиві).

* Пасльонові (картопля, помідори, болгарський і гострий перець, баклажани, тютюн, суниця, чорниця і т.д.).

* Бобові (соя, квасоля, сочевиця, горох, нут та ін.).

  1. * Горіхи (мигдаль, кеш’ю, волоські горіхи, горіхи пекан, фісташки, бразильські горіхи, фундук, каштани).
  2. * Цитрусові.
  3. * Алкоголь.
  4. * Цукор і підсолоджувачі.
  5. * Кофеїн.
  6. * Шоколад.

Резюме: Харчова непереносимість зазвичай погіршує або погіршує стан шкіри, включаючи акне, і може призводити до хронічних проблем зі здоров’ям. Аналізи крові на непереносимість харчових продуктів не є точними при визначенні вашої харчової чутливості.

Якщо ви шукаєте вірний спосіб поліпшити своє здоров’я, почніть з їжі. Тест на харчову непереносимість в домашніх умовах – надійний спосіб визначити, яких продуктів слід уникати, а які продукти допоможуть вам стати більш здоровим.

У статті використані рекомендації доктора Алексіс Шилдс, сертифікованого лікаря-натуропата, що спеціалізується на використанні функціональної медицини для лікування проблем зі здоров’ям, таких як хронічні стани шкіри та розлади травлення.

Related posts

Leave a Comment